Pilát Gábor: Amit a másikban nem tudsz kezelni vagy elfogadni, az nagy valószínűséggel magadban nincs rendben

Forrás: Thinkstock -
Pilát Gábor párkapcsolat Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Isten a nőt a férfi oldalbordájából teremtette. Tehát az van meg benne, ami a férfiből hiányzik, és fordítva is így van. Így egészítik ki egymást.

Amikor meg akarjuk változtatni a párunkat a saját képünkre, sikertelenségre ítélt vállalkozásba fogunk, hiszen minden ember a saját világát tapasztalja, a rákényszerített változással pedig valaki más világát próbájuk megtapasztaltatni vele.

Amit a másikban nem tudsz kezelni vagy elfogadni, az nagy valószínűséggel magadban nincs rendben Forrás: Thinkstock

Hallottam olyat, amikor valaki az italról mondott le a másik kedvéért és kívánságára, tehát a leszokást nem a saját egészségmegőrzése motiválta. Működött is a fogadalom egészen addig a pontig, amíg tartott a kapcsolat. Másnap az illető a pohár után nyúlt.

Ha olyan erővel lennénk felruházva, hogy tartós vagy akár végleges átváltozást tudnánk előidézni a párunkon, akkor se lennénk könnyebb helyzetben.

Másrészt ha teljesen olyanra formálnánk a másikat amilyenre mi szeretnénk, akkor mi lennénk a Mindenható, és ebben az esetben nem vágyódnánk boldog párkapcsolat után. Sőt, semmilyen párkapcsolat után sem.

Amit a másikban nem tudsz kezelni vagy elfogadni, az nagy valószínűséggel magadban nincs rendben.

Ha mégis a megváltoztatás kényszerét tapasztalod magadon, akkor se ess kétségbe, de tudd, hogy ez csak az egód, azaz az elméd által kreált hamis éntudat ostoba játéka.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.