Ránctalanításra jár Berki Krisztián: fiatalíttatja magát

botox Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehullt a lepel Berki Krisztiánról. Párja, Hódi Pamela elárulta, hogy a műsorvezető a fiatalosabb külső kedvéért plasztikai sebészhez jár, hogy még idejében eltüntessék a fránya ráncokat.

Régen a sztárok plasztikai sebésztől plasztikai sebészig rohangáltak ráncfelvarrásért, most már viszont egy sokkal barátságosabb módszert követnek, a botoxot. Hódi Pamela a Fem3 műsorában árulta el, hogy párja rendszeresen botoxoltatja arcát. Nem mintha Berki annyira ráncos lenne, de érdemes a ránckezdeményeket eltüntetni, és nem megvárni, hogy azok elmélyüljenek- monda az adásban Pamela. „Attól, hogy ő férfi, még hadd adjon magára" - állt ki párja mellett. Berki Krisztiánnak nem ez az egyetlen beavatkozása, a műsorvezető bevállalós, és olyan extrém plasztikázásokon is túlesett már, mint a herevasalás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.