Újra megműtötték Judyt - Ez volt a 36. műtétje

Judy műtét autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét megműtötték Judyt, a Groovehouse énekesnőjének súlyos autóbalesete óta ez volt a 36. műtétje.

Judy 19 évvel ezelőtt szenvedett szörnyű autóbalesetet, amelyben arca súlyosan roncsolódott. Azóta időnként kés alá kell feküdnie és hetente kontrollra járnia. A mostani immár a 36. műtétje volt, a beavatkozást pedig mindig ugyanaz az orvos végzi rajta.

„A bal arcomon egy korábbi műtét során keletkezett egy viszonylag szembetűnő dudor, azon javított az orvosom, és mivel a szemem is megereszkedett, azt is korrigálta" – mesélte az énekesnő a Story magazinnak.

Nagyon jól kijön Balázs szüleivel, szívből szeretik egymást Forrás: Facebook

Judy, aki nem titkolja, párjával már nagyon szeretnének egy újabb kisbabát, elárulta azt is, hogy mennyire megváltoztatta őt a balesete. Mint mondja, korábban gyakran sírt, de most már igyekszik kizárni a negatív gondolatokat, újra képes szépnek látni magát és azt sem bánja különösképpen, ha felszalad rá néhány kiló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.