Alexis Ren combfixben és tangában edz: videó

Forrás: Instagram/Love Magazine -
szexi Alexis Ren edzés tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alexis Ren szexi képekkel kezdte a karrierjét, és szerencsére azokkal is folytatta. Legutóbb azonban egy videó is készült róla: aprócska melltartóban, tangában és combfixben „edz". Ennél szexibbet ma biztosan nem látsz.

Elképesztően szexi videó készült a pucérkodó Alexis Renről: a fiatal modell szexi fehérneműben emelget súlyokat. Ugyan a felvétel „edzés" közben készült, biztosra vesszük, hogy a férfiaknak egy egészen másfajta testmozgás jut róla az eszükbe.

Alexis Ren combfixben és tangában edz Forrás: Instagram/Love Magazine

Nem is csoda, hiszen ritkán látni valakit tangában, combfixben és csipkés melltartóban edzeni, nyújtani, hajolgatni... Alexis Rent eddig is szerették a pasik, de ezek után teljesen odáig lesznek érte.

LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) által megosztott bejegyzés,

Alexis Ren ismét anyaszült meztelenül fotózkodott

Korábban Anyaszült meztelenül tekereg a tökéletes testű celeblány című cikkünkben gyűjtöttük csokorba Alexis Ren meztelen képeit. Most azonban egy újabb pőre fotót tett közzé az Instagramján. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.