Ezért nem jelent meg lánya esküvőjén Gálvölgyi János

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
esküvő Gálvölgyi János vesekóma Gálvölgyi Dorka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő történetet mesélt el nemrég Gálvölgyi János lánya. Kiderült, hogy a színművész nem vett részt Dorka harmadik esküvőjén, és azt is elárulta, hogy miért nem. 

Gálvölgyi Dorkáról sokan azt gondolják, hogy azért lett színházigazgató, mert a Kossuth-díjas színművész lánya. Dorka azonban elárulta, hogy soha nem kért segítséget az apjától, mindent igyekezett a maga eszközeivel elérni és megoldani:

"A véletlennek köszönhetem, hogy színházigazgató lettem, bár hallottam olyan „jóindulatú" megjegyzéseket is, hogy édesapám vett nekem egy színházat. (...) Például szerettem volna Kern Andrást felkérni egy szerepre, de nem értem utol. Eszembe sem jutott, hogy szóljak apukámnak, keresse meg helyettem, és közvetítsen" - mesélte Dorka a Story Magazinnak.

Gálvölgyi Dorka őszintén mesélt az esküvőjéről, és az édesapja betegségéről is Forrás: facebook.com/dorka.galvolgyi

Az is kiderült, hogy Dorka nemrég mondta ki harmadjára a boldogító igent, édesapja azonban nem jelent meg a szertartáson. Pedig nagyon szeretett volna, ám egy komoly betegség miatt kórházba került: az esküvő előtti napon vesekómát kapott.

"Amikor végre kinyitotta a szemét, ott ültem az ágya mellett az esküvői fotókkal a kezemben. Együtt néztük végig, és együtt sírtunk" - emlékezett vissza Dorka, aki nagyon örül annak, hogy az eset óta az édesapja maximális egészségnek örvend.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.