Szilikondarab éktelenkedik a nő műtött orrán (18+)

orvosi hiba orrműtét beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját szerencsétlenségéről számolt be egy thai nő az interneten, hogy mások figyelmét is felhívja a plasztikai műtétek veszélyére.

A neve elhallgatását kérő asszony Thaiföld déli részén, Hat Yai városában él, és az egyik helyi klinikán végeztetett magán orrplasztikai beavatkozást. A műtét azonban egyáltalán nem úgy sikerült, ahogy a szerette volna, ugyanis most egy szilikondarab lóg ki az orrából.

Mint kiderült, a műtét után a nő orra begyullladt, majd a szilikon egy része utat tört magának, és kibújt a bőre alól. Valószínűleg elfertőződött a műtéti seb, ez okozta a bajt. A páciens lefotózta az arcát, és feltöltötte a képeit a netre, hogy mások is lássák mit műveltek vele.

A fotók vírusszerűen terjednek a neten. Szerencsére egy másik klinika Bangkokban vállalta, hogy ingyen helyrehozza a műtéti hibát, de azt még nem tudják, hogy a szilikon által képzett hatalmas lyukat hogyan fogják helyrehozni - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.