Benkő László depresszióval küzd: pszichiáter segíti

"Fotó: Bielik István - Origo " -
depresszió Benkő László rák pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegsége nagyon megviselte Benkő Lászlót. Ugyan a rákból már kigyógyult, a szorongást és depressziót nagyon nehéz legyőzni: pszichiáter segíti.

Benkő László keményen küzdött, amikor kiderült, hogy daganatos megbetegedése van, de a harc nagyon sokat kivett a művész erejéből mind lelkileg, mind fizikailag. Sokat jelentett számára hogy továbbra is dolgozhatott, de a csendes éjszakák nagyon nehezek voltak. A barátai és a családja persze mindig ott voltak mellette, de szüksége volt a szakszerű segítségre.

Benkő László depresszióval küzd "Fotó: Bielik István - Origo "

Mikor az ember szembesül azzal, hogy lehet, vége az életének, egészen megváltozik a személyisége. Korábban úgy játszottunk el dalokat, hogy azok meg sem érintettek, most pedig akár húszéves nóták is annyira meghatottak, hogy a színpadon elsírtam magam" – mondta a Lokálnak a zenész, aki pszichiáterhez fordult. „

Ma már szerencsére jobban vagyok, de a kemoterápiás gyógyszerek nagyon legyengítették az immunrendszerem,

„A depresszió és a szorongás azonban nem múlik el egyik napról a másikra, de a pszichiáterem és néhány kedélyjavító segít, hogy túljussak a nehezén"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.