Bálint Emese színésznő a tévében keres majd társat, 28 évesen még szűz

házasság társ szex szüzesség társkeresés férj Bálint Emese szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Társat, férjet keres Bálint Emese, a 28 évesen is szűz színésznő, aki naponta több száz levelet kap kérőitől, azonban úgy tűnik, közülük is nehéz a választás. Most több tévétársasággal tárgyal azért, mert lehet, hogy egy műsoron keresztül szeretné megtalálni az igazit. 

"Napi több száz levelet kapok. Eddig csak olyan férfiak jelentkeztek, akikkel a randevúig sem jutottunk el" - mondta a Borsnak adott interjújában Bálint Emese színésznő, aki 28 évesen még szűz, soha nem csókolózott, szerelmes volt már, de mint mondta: reménytelenül. Levélben várta azon férfiak jelentkezését, akik úgy gondolták, egymás méltó társai lehetnének.

Úgy tűnik, Bálint Emese tévéműsorban keresi majd az igazit Forrás: balintemese.hu

Emese egyébként - mint mi is megírtuk - nem tervezte, hogy eddig megtartja tisztaságát, egyszerűen így alakult. A Borsnak azt mondta, egy igazi gáláns lovagra vágyik, aki arisztokratikus értékeket képvisel és ideális esetben a negyvenes éveiben jár. "A férjem legyen figyelmes, odaadó, őszinte, olyan, aki a tenyerén hordoz, és a csillagokat is lehozná értem az égről. Cserébe ezt természetesen én is megtenném" - fogalmazott a színésznő.

Bálint Emese szeretné azt is megmutatni, hogy így is lehet élni egy erkölcstelenségektől sem mentes világban, jelenleg több tévétásasággal is tárgyal lehetőségeiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.