betegség Dobó Kata színésznő
A színésznő az Instagramra tölött fel egy fotót, amit aggasztóan néz ki.

Dobó Katát néhány napja csúnya betegség dönötte le a lábáról. Ezt igazolja az a fotó is, amit az Instagramra tölött fel. Az állapota valószínűleg csak nagyon lassan javul, a képhez ugyanis azt írta, hogy napok óta rosszul érzi magát, ezt pedig már igencsak unja.

Dobó Kata nagyon beteg Forrás: instagram.com/katadobo

"Így érzem magam most, és már napok óta. Elég!" - kommentelte a fotó, amin valóban betegnek tűnik.

Dancs Annamari beadta a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20180327-dancs-annamari-beadta-a-valokeresetet.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, azaz Kiskeró kisfia pár hónapos volt, amikor a nyáron a fiatal apuka úgy döntött, hogy elköltözik otthonról. Úgy érezte, hogy a gyeremek iránt érzett szeretete nem elég ahhoz, hogy együttlegyen feleségével. TV + SztárokOrigoNem sikerült titokban tartani: Pumped Gabo a TV2-nél folytatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-sikerult-titokban-tartani-pumped-gabo-a-tv2-nel-folytatja.htmlPumped Gabo átigazol a TV2-höz, és A Nagy Duettben folytatja. Nem sikerült annyira titokzatossá tenni a résztvevőkről szóló videót, mint azt kellett volna...TV + Sztárok--Omri Katz gyerekként szerepelt a Dallas-ban, rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/sztarok/20180326-omri-katz-gyerekkent-szerepelt-a-dallasban-ra-sem-lehet-ismerni.htmlOmri Katz-ot, azaz John Ross Ewingot gyermekként ismerhette meg a világ a Dallas című sorozatban. Most 41 éves, és alig lehet ráismerni.TV + Sztárok--Istenes Bence Berlinig repült egy dönerért, mert Csobot Adél megkívántahttp://www.life.hu/sztarok/20180326-istenes-bence-berlinig-repult-egy-donerert-mert-csobot-adel-megkivanta.htmlDönert kívánt a várandós Csobot Adél, mire párja, Istenes Bence azonnal repülőre pattant és hozott is neki egyet Berlinből. TV + SztárokOrigoMajka és Tilla a Bezár a bazár! című vetélkedőt vezetik majdhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-majka-es-tilla-a-bezar-a-bara-cimu-vetelkedot-vezetik-majd.htmlA televíziózás hőskorát idézi majd a TV2 új vetélkedője, a Bezár a bazár!. A műsort nemrégiben teltházas arénakoncertet adó Majka és Till Attila vezetik majd. TV + Sztárok--Sztárok, akik fizettek gyermekük anyjának, hogy eltűnjön: Cristiano Ronaldótól Eddie Murphy-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180326-sztarok-akik-fizettek-gyermekuk-anyjanak-hogy-eltunjon-cristiano-ronaldotol-eddie-murphy.htmlA sztárok életében elképesztően nagy a kísértés, és kevesen vannak, akik ellen tudnak állni a csábításnak. Nem számít, hogy házas, kapcsolatban élő vagy egyedülálló az illető, nagyon sokszor ismétlődik ugyanaz a minta: hatalmas láng egy-két estére egy csinos nő iránt, 9 hónap múlva pedig megszületik a közös gyermekük. Csak a sztárapuka nem egészen így tervezte, ilyenkor pedig mindent megtesz azért, hogy mocskos éjszakájának bizonyítéka eltűnjön az életéből: többnyire sok millió dollárral csitítja el az anyukát. TV + SztárokOrigo


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.