Majka és Tilla a Bezár a bazár! című vetélkedőt vezetik majd

Forrás: TV2 -
BEZÁR A BAZÁR! műsorvezető vetélkedő Tilla Majka Till Attila műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A televíziózás hőskorát idézi majd a TV2 új vetélkedője, a Bezár a bazár!. A műsort nemrégiben teltházas arénakoncertet adó Majka és Till Attila vezetik majd.

Új vetélkedőt indít a TV2, melynek első adása április 9-én kerül képernyőre. A játék a televíziózás hőskorát idézi, hiszen a játékosok nem pénzzel, hanem tárgynyereményekkel térhetnek haza. A klasszikus kvízjáték és az ügyességi feladatok ötvözetén nyugvó játékban a versenyzők a kérdések helyes megválaszolásával értékes másodperceket nyernek, melyeket a bazárban használhatnak fel, ahol a tárgynyereményeket kell bezsebelniük.

Majka már Az 50 milliós játszmában is szervezett műsorvezetői tapasztalatot Forrás: TV2

"A játékosoknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük - a kvízkirály - kilenc kvízkérdésre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos - a nyereményvadász - használ fel arra, hogy a bazárból minél több értékes nyereményt szabadítson ki, mielőtt bezárul a bazár ajtaja. Ezen felül van egy tizedik, az úgynevezett „Mindent vagy semmit" kérdés: ha erre is jól válaszolnak, akkor a bazárban lévő összes nyereménytárgy a párosé lesz. A tíz kérdés alatt két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők" - írja közleményében a TV2.

A műsort Majka és Till Attila, azaz Tilla vezeti majd. "Ebben a műsorban a televíziózás hőskora elevenedik meg. Azt reméljük, a nézők is szeretni fogják, hogy nem pénzt nyernek a versenyzők, hanem kézzelfogható tárgyakat, mint a régi tévéműsorokban" - mondta Tilla. Majka pedig azt is elárulta, hogy nagyon jól szórakoztak az eddigi epizódok forgatásain. Láthatnak majd a nézők olyan játékosokat, akik már az első kérdésnél elbuknak, vagy az első ajtónyitásnál bent ragadnak a bazárban, de olyanok is bemutatkoznak, akik óriási meglepetést okoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.