Mariah Carey súlycsökkentő műtéttel szabadult meg felesleges kilóitól

gyomor fogyás súlycsökkentő műtét Mariah Carey gyomorműtét egészség énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyomorszűkítő műtéttel ért el látványos fogyást Maria Carey. A V Magazine közölt róla fotókat, melyen új, elképesztő alakját láthatják a rajongói. Egy közeli forrás szerint az énekesnő ezzel nyit új fejezetet életében. 

Mariah Carey súlya egész életében ingadozott, ami - egy hozzá közel álló forrás szerint - mindig is dühítette őt, azonban az utóbbi időben rajongóinak is feltűnt, hogy idomai teltebbek lettek mint valaha - írja a Dailymail.

Az informátor szerint a látványos súlycsökkenést Mariah egy gyomyorszűkítő műtéttel érte el, mellyel kevesebb ételt tud a gyomárba juttatni. "Most boldog, mert új fejezetet nyithat az életében" - mondta a forrás.

Nem ez volt az énekesnő első, látványos fogyása, hiszen 2011-ben, ikrei születése után a Jenny Craig-diéta segítségével is jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg. Most azonban úgy tűnik, hogy a műtéti eljárást választotta, rajongói a V Magazine összeállításáben csodálhatták meg új alakját, a fotókon szexi dresszben és neccharisnyában feszít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.