Mindkét mellét levetette a magyar blogger, Túróczi Réka

mell Túróczi Réka magyar eltávolítás masztektómia rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykor modellként dolgozott Túróczi Réka, ma már fut, bloggerkedik és a három gyermekét neveli. Nemrég azonban súlyos döntés elé került: kiderült, hogy nagyon nagy esélye van arra, hogy valamilyen nőgyógyászati rákbetegség alakuljon ki nála, ezért elhatározta, hogy mindkét mellét leveteti.

A fiatal háromgyermekes édesanyát korábban modellként, ma már inkább bloggerként ismerhetik, rengeteg követőjével osztja meg a mindennapjait. Többnyire életmódját és a mozgást népszerűsíti, de nemcsak a boldog pillanatokat teszi közzé. Nemrég ugyanis komoly döntést hozott Túróczi Réka: mindkét mellét levetette.

Reka Turoczi (@irunmom) által megosztott bejegyzés,

Angelina Jolie is így döntött

Eltávolították Angelina Jolie melleit, mert az orvosok azt mondták neki, nagy eséllyel lehet rákos. A színésznő úgy döntött, megelőzi a bajt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.