Andor Éva pajzsmirigyproblémái miatt tűnt el egy időre a képernyőről

betegség ténykedés pajzsmirigy kórház Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időre eltűnt a televízió képernyőjéről Andor Éva, a Tények műsorvezetője. Hónapokig élt fájdalomcsillapítókon, a komoly influenzának pajzsmirigygyulladás lett a szövődménye. Ma már jobban van, édesanyja segít neki a gyógyulásban.

"Idén alaposan kitoltam magammal, mert a nagy rohanásban és a munkában nem figyeltem oda eléggé az egészségemre" - kezdte a hot! magazinnak adott interjúját Andor Éva, a Tények műsorvezetője. Influenzája szövődményeként ugyanis pajzsmirigye begyulladt, egy időre eltűnt a képernyőről, ágynyugalmat írt elő az orvos.

Andor Évának édesanyja segít gyógyulni Forrás: Polyák Attila - Origo

"Amikor az ultrahangon pajzsmirigygyulladást állapítottak meg, hirtelen világosság vált, hogy emiatt voltam képtelen hónapok óta meggyógyulni, hiszen a pajzsmirigy fontos az immunrendszer szempontjából, de ennek a gyulladásnak a következménye volt a szapora szívverésem is. Ettől kezdve csak a gyógyulásomra koncentráltam" - mondta a műsorvezető, aki bevallotta: hajlamos túlvállalni magát. Édesanyja segíti a gyógyulásban, aki - mint mondta - az alternatív gyógymódok híve.

Andor Évát az is aggodalommal töltötte el, hogy talán a gyulladás a késbbiekben akadályozhatja abban, hogy teherbe essen. "Az orvosom megnyugtatott, hogy mivel nem arról van szó, hogy autoimmun pajzsmirigybetegségben szenvedek, nem kell aggódnom, csak a gyulladást kell leküzdeni" - fogalmazott Andor Éva, aki még jelenleg is vitaminokat szed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.