Fülöp herceg csípőműtéten esett át, jól érzi magát

Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Phil Walter -
csípőműtét Erzsébet királynő II. Erzsébet brit királynő Fülöp herceg csípő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lábadozik és még néhány napig kórházban marad a 96 éves Fülöp herceg, II. Erzsébt brit királynő férje, aki szerdán csípőműtéten esett át. Reméli, hogy a május 19-ei királyi esküvőn már részt tud venni. 

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Fülöp herceg az utóbbi időben több rendezvényt is lemondott, hiszen újra panaszkodni kezdett csípőjére. Szerdán pedig megműtötték a VII. Edward király kórházban, Marylebone-ban.

Fülöp herceg reméli, hogy az újabb királyi esküvőn már ott lehet Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Phil Walter

A Dailymail cikke szerint a műtét jól sikerült, II. Erzsébet brit királynő Windsorban maradt, de az orvosok folyamatosan tájékoztatják férje állapotáról. A herceg már 96 éves, ebben a korban megterhelők lehetnek az ilyen beavatkozások, azonban Fülöp herceg jól viselte a műtétet, néhány nap múlva akár haza is engedhetik. Reméli, hogy május 9-én már részt vehet a Royal Windsor Lóversenyen, tíz nappal később pedig Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.