Komár László özvegye vallott férje utolsó napjairól

Forrás: MTI/Soós Lajos -
halál Komár László özvegy vallomás rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komár László özvegye, Krisztina elárulta, férje sokáig titkolta súlyos betegségét. Miután viszont felvállalta állapotát, megkönnyebbült és még több szeretet kapott rajongóitól, mint bármikor.

Komár László halála után pontosan 5 évvel ért véget a hagyatéki eljárás. Az örökségéért hosszú ideig harcoltak egymással az énekes volt feleségei, végül megszületett az egyezség, ami után minden érintett megkönnyebbült.

Komár László sokéig titkolta betegségét Forrás: MTI/Soós Lajos

Az özvegy, Krisztina a Story magazinnak vallott Komár László utolsó éveiről. Kiderült, az énekes évekig titkolta súlyos betegségét.

Hat évig titkolta, titkoltuk a bajt gyógyulások, műtétek és reményteli időszakok közepette. Volt, hogy a kemoterápiától kihullott hajjal, parókában lépett fel, a végén nagy sállal takarta el a nyakán elhatalmasodó daganatot. Hosszú ideig félt, hogy ha híre megy, mennyire beteg, nem hívják majd fellépni, pedig az élete a zene volt. Én tanácsoltam neki, hogy beszéljen nyíltan a rákbetegségéről. Addig ezt nem igazán merte felvállalni senki. Amikor megtette, megkönnyebbült, és nem vált zsarolhatóvá. Mindenhonnan áradt felé a szeretet. Emberek tucatjai mentek oda hozzá az utcán, megszólították, megsimogatták. De hiába, eljött az a pont, amikor már nem akart élni, feladta." – mesélte Krisztina a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.