Napégés miatt nem vett fel melltartót, leragasztatták a mellbimbóit a gimnazista lánynak

Forrás: Facebook/Lizzie Martinez -
mellbimbó gimnázium sebtapasz iskola melltartó napégés csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leégett a napon, ezért nem tudott melltartót felvenni bő felsője alá a 17 éves kamaszlány, a floridai Lizzy Martinez. Az iskolában arra kötelezték, hogy sebtapasszal ragassza le mellbimbóit.

A 17 éves lány úgy érezte, megszégyenítették a teste miatt, mert napégés miatt nem tudott melltartót felvenni az iskolába. Egy bő felsőt választott aznapra Lizzy Martinez, a floridai Braden River High Schoolban azonban gondjai adódtak.

Az iskola egyik vezetője behívatta az irodájába, mert az osztálytársait zavarja, hogy nincs rajta melltartó. Lizzy azonban nem tapasztalt ilyesmit - írja a The Sun. Végül egy atlétatrikót kapott, amelyet a felsője alá kellett felvennie.

Ezt a felsőt viselte aznap az iskolában Lizzy Martinez Forrás: Facebook/Lizzie Martinez

"Először egy trikót kaptam, amelyet a bő felsőm alá kellett felvennem. Azt mondta, ez majd segít kordában tartani a melleimet" - emlékezett vissza a tanárnővel történt incidensre Lizzy.

Ez azonban nem volt elég, újra az irodába kérették, és utasították, hogy egy-egy ragtapasszal ragassza le mellbimbóit. A lány elvonult a mosdóba, ahol sírva fakadt.

Szüleinek is elmesélte, mennyire szégyellte magát saját teste miatt, akik megnézték az iskola öltözködési szabályzatát, és arra a megállapítára jutottak, hogy lányuk nem követett el szabálysértést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.