Pilát Gábor: "Néha egy párkapcsolat kísérteties hasonlóságot mutat a gyorséttermi sült krumplival"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor párkapcsolat Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Néha egy párkapcsolat kísérteties hasonlóságot mutat a gyorséttermi sült krumplival.

Amikor kiéhezve megrendeled a krumplit a pultnál, vágyakozol utána, és jó esetben nem az ízfokozók generálta függőség miatt. Esetleg túlvállalva magad, azonnal a legnagyobbat kéred, és nem feltétlenül azért, mert akciósan kínálják. Mert kell. Legfeljebb a maradékot kiszórod a szemétbe, legyen másnak is feladata vele.

Szóval amikor frissen megkapod, kicsit talán megsózod, és azonnal nekiesel. Jól is teszed, mert langyosan már csak kompromisszumokkal fogyasztható, ilyenkor jól jön mellé egy kis cukros üdítő. Csak, hogy rendesen csússzon. Azonban ha túlléped az időkorlátot, ami ebben az esetben nagyjából 10–12 perc, akkor – ha csak nem vagy teljesen vak a valósággal kapcsolatban – már bánod, hogy nem az előző napi kaját vetted elő a hűtőből, és fogyasztottad el akár hidegen.

"Egy nagy szerencsénk van, amiben egy kapcsolat mégis más: tudsz érte tenni, hogy életben maradjon" Forrás: Shutterstock

Egy nagy szerencsénk van, amiben egy kapcsolat mégis más.

Tudsz érte tenni, hogy életben maradjon. Ha nem teszel, úgy jársz, mint a sült krumplival. Ha teszel, de csak hellyel-közzel, akkor úgy, mint az autóknál az idővel egyre hanyagabbul vezetett szervizkönyv. Ott ugyan az idővel a pecsétek ritkulnak meg és fogynak el, egy kapcsolat esetében maga a kapcsolat.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Egy kutatás szerint a tetovált emberek hajlamosabbak a megcsalásrahttp://www.life.hu/intim/20180730-egy-kutatas-szerint-a-tetovalt-emberek-hajlamosabbak-a-megcsalasra-hutlenseg.htmlKutatások szerint azok az emberek, akiknek van tetoválásuk, hajlamosabbak a megcsalásra. Intim--Nők, akik szoptatják felnőtt partnerüket (18+)http://www.life.hu/intim/20180729-nok-akik-szoptatjak-felnott-partneruket.htmlA szoptatásra a legtöbben etetésként gondolnak, az anya és a kisbaba között zajló folyamatra, melynek célja a táplálás. De nem minden felnőtt vélekedik így, egyre több pár próbálja ki a felnőtt szoptatást: a férfiak isznak feleségük melléből, és vannak, akiket ez nagyon beindít. IntimThinkstockHa orális szexet szeretnének a férfiak, jobb, ha kimondják (18+)http://www.life.hu/intim/20180729-ha-oralis-szexet-szeretnenek-a-ferfiak-jobb-ha-kimondjak.htmlHa szexre kerül a sor, sokszor szavak nélkül kommunikálunk, de ez nem mindig jobb, mint az őszinteség. Ha a férfiak orális kényeztetésre vágynak, jobb, ha kimondják... IntimOrigoJohn Willie nagyon pikáns fétisfotókat készített az 1950-es években (18+)http://www.life.hu/intim/20180727-john-willie-nagyon-pikans-fetisfotokat-keszitett-az-1950es-evekben.htmlNem szabad azt hinnünk, hogy a különös szexuális szokások újkeletű dolgok, hiszen John Willie fotográfus már az 1950-es években készített olyan fétisfotókat, melyek ma is felborzolhatják a kedélyeket. IntimOrigoAda elárulta, mit tett a vibrátorával (18+)http://www.life.hu/intim/20180727-ada-elarulta-mit-tett-a-vibratoraval-18.htmlA bevállalós műsorvezetőnő számára még a vibrátor sem számít tabunak, el is árulta, mit csinált vele. IntimOrigo60 évesen meztelenül mutatta meg magát a filmvásznon Andie MacDowell http://www.life.hu/intim/20180726-60-evesen-meztelenul-mutatta-meg-magat-a-filmvasznon-andie-macdowell-love-after-love.htmlA 60 esztendős Andie MacDowell meztelenül is megmutatja magát új filmjében, a Love After Love-ban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.