Müller Péter: "A párkapcsolat a létező legnagyobb próbatétel"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség párkapcsolat Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 354. rész.

Ettől függ minden. Ez a poklod s a mennyországod. Itt, ebben lehetsz boldog és boldogtalan, itt lehet életed értelmes vagy értelmetlen, itt lelhetsz társat s néha ellenséget, akivel együtt kell élned. Ebben lehetsz több, és mehetsz tönkre, itt derül ki, van-e értelme dolgozni, gondolkodni, építeni s egyáltalán élni. Itt derül ki, nemcsak az, hogy tudsz-e szeretni, hanem az is, hogy kibírsz-e egyáltalán egy másik embert.

"A párkapcsolat mind a mai napig a létező legnagyobb emberi dráma és próbatétel" Forrás: Shutterstock

Mert szeretni általában az embereket nem nehéz, de szeretni Egyetlen Embert „teljes szívedből" nagy mutatvány.

Sajnos egyre nehezebb. Ha ma szúrópróbaszerűen ezer földi párkapcsolatot megvizsgálnának a Marslakók, csupán ebből egyértelműen megállapítanák, hogy az egész emberiség végzetes bajban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.