A középkorú nők egészségére különösen jó hatással van a fürdőzés

középkorú nők változó kor nők vérnyomás egészség fürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan inkább a tusolást részesítik előnyben, ám kiderült, hogy a hosszú fürdőzések jó hatással vannak az egészségre. Főként a középkorú nők élvezhetik ennek előnyeit. 

A The Sun cikke szerint rendkívül sok pozitív hatása lehet annak, ha többször választjuk a hosszú fürdőzést a tusolás helyett. Főként a középkorú nők élvezhetik ennek előnyeit.

Jó hatással van például a szívre, csökkenti a bőrbetegségek kockázatát és a menopauzás hormoningadozásra is pozitívan hat. "A vizsgálatok kimutatták, hogy jelentősen csökkenti a vérnyomást is" - mondta Suzanne Duckett, az erről szóló könyv szerkesztője.

Egy hosszú fürdő a testre és a lélekre is jó hatással van Forrás: Shutterstock

A forró fürdő sekenti a vérkeringést, fokozza a verejtékezést, ez pedig segít abban, hogy minél hamarabb megszabaduljunk a méreganyagoktól. Emellett gyorsítja az izmok regenerálódását és csökkenti a fájdalmat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.