Kis híján elvesztette hangját Pokorny Lia: szakember segített neki

Fotó: M.Schmidt János – Origo -
hangszálgyulladás betegség Pokorny Lia hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Lia elárulta, szerencsére sikerült kigyógyulnia hónapig húzódó hangszálgyulladásából és nemrég életmódot is váltott.

Mint már megírtuk,hangszálgyulladás miatt több előadást is ki kellett hagynia Pokorny Liának. A szép színésznőkis híján a hangját is elvesztette, ám szerencsére foniáter szakember segített rajta és ma már újra a régi.

Pokorny Lia csaknem elvesztette a hangját Fotó: M.Schmidt János – Origo

A Blikknek elárulta, továbbra is jár hangképző tanárhoz, szerinte ez elengedhetetlen a munkájához. Igyekszik egészséges életmódot folytatni, egy ideje belevágott a méregtelenítő, ajurvédikus diétába.

Mindennap főzök magamnak, előfordul, hogy este tízkor jövök le a színpadról, de közben otthon készül a házi sajt. Ennek bele kell férnie az életembe! A hangszálprobléma volt az utolsó csepp a pohárban, éreztem, helyre kell hoznom az egyensúlyt a testemben. Ebben a diétában találtam meg azt, amire szükségem volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.