Hat évig volt vegán egy nő, a teste nem viselte jól

izom életmódváltás egészség test életmód vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dokumentumfilm hatására a vegán életmódot választotta a 39 éves Mariela Stewart. Hat évig tartotta ezt az életmódot, ám a teste állapota rohamosan romlott. 

A 39 éves texasi nő, Mariela Stewart egy dokumentumfilmben látta, hogy egyes vélemények szerint a vegán életmód segít az emésztőrendszer kitisztításában. Úgy döntött, életmódot vált, 6 évig volt vegán - írja a Daily Mail.

Azt nem tudni, hogy kért-e tanácsot az étrendet illetően, az alapanyagok és a tápanyagok tekintetében, de azt állítja, a teste nem hálálta meg a változást. Stewartnak van egy ikertestvére, így az ő testén keresztül nyomon tudta követni a saját testének változásait.

Az izomzata rohamosan sorvadni kezdett, gyakran fújódott fel, a bőre ráncos volt, a haja hullott. Úgy döntött, visszatér a húsevésre, ekkor a teste visszaállt a normális kerékvágásba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.