hangszálgyulladás ájurvéda klinika Pokorny Lia vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Lia elárulta, elhúzódó hangszálgyulladása miatt két hétre befeküdt egy klinikára. Ma már szerencsére teljesen jól van, a hangja is a régi.

Mint arról már beszámoltunk, Pokorny Lia egy elhúzódó hangszálgyulladás miatt kis híján elvesztette a hangját. Szerencsére szakembereknek köszönhetően sikerült kigyógyulnia a betegségből. Nem tagadja, a gyógyuláshoz hozzájárult az is, hogy két hétre befeküdt egy klinikára.

A fiam, Misi éppen egy háromhetes táborban volt, így bűntudat nélkül engedtem meg magamnak azt a bizonyos 'énidőt', és befeküdtek egy ájurvédaklinikára. Míg máskor örülök, hogy egy-egy órát rá tudok szánni a meditációra, a jógára, most mindezt két hétig élvezhettem, kiegészítve gyógynövényes masszázzsal, illetve rengeteg befelé figyeléssel” – mesélte a hot! magazinnak.

Pokorny Lia két hétig feküdt a klinikán Fotó: M.Schmidt János – Origo

A színésznő ma már nem eszik húst, életmódváltásának köszönhetően pedig sikerült 8 kilót leadnia. Komplett ruhatárcserére volt szüksége, de ő ezt egyáltalán nem bánja.

Most rugalmasnak, könnyűnek, hajlékonynak érzem magam. Majd' kicsattanok az egészségtől! Egy ideje fájtak az ízületeim, gond volt a vállammal, a térdemmel, ezek úgy elmúltak, mintha sosem lettek volna. Ez nagyban megkönnyíti a színpadi jelenlétet, rég éreztem már magam ilyen felszabadultnak.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.