Komonyi Zsuzsit leterítette a lábáról egy vírus: le kellett mondania fellépését

Forrás: FEM3 Café -
fellépés vírus Komonyi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komonyi Zsuzsi 18 éve van a pályán, de eddig még egyetlen egyszer sem kellett elmondania fellépést. Nemrég azonban olyan beteg lett, hogy fel sem tudott kelni az ágyból.

Komonyi Zsuzsit - akit a Dáridóban ismerhetett meg az ország – egy borzasztó betegség teljesen leterítette a lábáról. Az énekesnő a FEM3 Caféban osztott meg részleteket a szenvedéséről.

Komonyi Zsuzsit leterítette a lábáról egy vírus Forrás: FEM3 Café

„Epegörccsel kombinálódott hasmenős vírus, gyomorbántalmakkal megspékelve. Elkapta az egész családot, a kisfiamon keresztül pedig hozzám is eljutott. Engem sem kímélt ez a betegség" – mondta Komonyi Zsuzsi, aki elég sokat szenvedett, mire jobban lett. Emiatt még egy fellépését is le kellett mondania, amire a pályafutása alatt eddig még nem volt példa. Most azonban kénytelen volt, hiszen az ágyból sem tudott felkelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.