Jeana Jones testépítő nagymamát lánya nővérének nézik

nagymama fogyás testépítő egészség gyorsétel Jeana Jones átalakulás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónap alatt 11 kilótól szabadult meg Jeana Jones, aki a gyorsételek függője volt. Végül úgy döntött, az egészség mellett dönt, lefogyott és tesépítő lett. Ma már nem hiszik el, hogy nagymama. 

Nem volt boldog házasságában Jeana Jones, a gyorsételek és a cukros üdítők függője lett. Nem volt extrém mértékben kövér, legmagasabb súlya 74 kilogramm volt, férjétől is elvált. Egy napon úgy döntött, véget vet pusztító életmódjának.

Két hónap alatt 11 kilogrammtól szabadult meg, testépítő lett. A Dailymail cikke szerint ma már versenyekre jár, és nem hiszik el, hogy a texas-i asszony nem 25 éves lányának a nővére, hanem az édesanyja, ráadásul nagymama is.

2017 júliusában, miután rendbe hozta életét, újra hozzáment férjéhez, szeretne tanácsokat adni más nőknek, akik hasonló cipőben járnak.

"Az unokáim azt mondják, a Nagyijuk szupererős. Az emberek sokszor mondják, hogy túl fiatalnak tűnök ahhoz, hogy unokáim legyenek, és túl energikusnak is látszom ehhez. Ma már üzemanyagként tekintek az ételre" - mondta Jeana.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.