műsorvezető alvás Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Bari elárulta, jó ideje alvásproblémákkal küzd.

Orosz Barbi nap mint nap rengeteget dolgozik, és hajnali egynél hamarabb szinte soha nem kerül az ágyba. Ráadásul hiába alszik el akkor, két óra múlva felébred, és ezután már nem jön álom a szemére. A csinos műsorvezető a Borsnak elárulta, fél éve jelentkezett nála ez a probléma. Már lecserélte a matracát is, de az sem segített. Fél, hogy a kialvatlanságnak egy idő után negatív következményei lesznek.

Tulajdonképpen szeretek ébren lenni, de félek, hogy ez a kevés pihenés egyszer az egészségem rovására fog menni. A testemen vagy az arcomon egyébként szerencsére nem látszik az alváshiány, de gondolom, ez is be fog következni. Folyamatosan pörög az agyam, a Tűsarok mellett kommunikációs kisfilmeket forgatok és rendezek, sokat utazom. Dolgozom egy klinika kommunikációján is, nekik már jeleztem a problémát, és néha be is fektetnek egy-egy óra infúziós vitaminkúrára. Utána tényleg sokkal jobban érzem magam."

Orosz Barbara fél éve alig alszik valamit Forrás: Orosz Barbara - Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.