A középiskola óta Cluster-fejfájás gyötri Hódi Pamelát

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
fejfájás Hódi Pamela roham Cluster-fejfájás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela elárulta, középiskolás kora óta úgynevezett Cluster-fejfájással küzd.

Hódi Pamela elárulta, hosszú évek óta gyötri szörnyű fejfájás. Először a középiskolai évek alatt észlelte magán a kellemetlen tüneteket.

Mindig reggelente kezdődött a fejfájás, és akkor még nem tudtuk, hogy ez mi is lehet valójában. Azt hittük, hogy a feszültség, és az iskolai stressz miatt fáj a fejem, nem tudtuk, hogy ez Cluster" – mondta el a Ripostnak.

Hódi Pamela fejfájással küzd Forrás: Instagram/Hódi Pamela

Az iskolai évek után elmúltak a tünetek, ám később a fejfájás újra jelentkezett: először a terhessége előtt, majd kislánya születése után. Egy évvel ezelőtt olyan rohama volt, hogy mentőt kellett hozzá hívni.

A tavalyi rohamom elég kemény volt. Reggel 9 körül kezdett el fájni a fejem, ami több mint 3 órán keresztül tartott, ráadásul majdnem 4 hétig, szinte mindennap. Ilyenkor homályosan látok, és azt sem tudom, hol vagyok. Elkezd fájni a szemöldököm, aztán a szemgolyóm. Olyan érzés, mintha égő pálcákat dugnának a szemembe. Aztán bedugul az orrlyukam, a tarkómba nyilall a fájdalom, és a fél arcom eltorzul" – magyarázta a lapnak Hódi Pamela, aki azt is elárulta, sajnos nincs gyógymód erre a problémára.

Az inkontinencia a férfiakat is érinthetihttp://www.life.hu/drlife/20190326-az-inkontinencia-a-ferfiakat-is-erintheti.htmlAz inkontinencia, amely az akaratlan vizeletvesztést jelenti, ma már széles körben ismert egészségügyi probléma. A tünet az érintett számára komoly akadályt jelent a mindennapi életben, tavasszal pedig akár egy családi eseményt vagy egy kellemesnek ígérkező hétvégi kirándulást is tönkretehet. A vizelet csepegésével járó panaszok a férfiakat ugyanúgy érintik, mint a nőket. Az ő esetükben is gyakori jelenségnek számít. Dr. Life--Anorexiás fiatalok gyógyulás előtti és utáni fotóihttp://www.life.hu/drlife/20190326-anorexias-fiatalok-gyogyulas-elotti-es-utani-fotoi.htmlFérfiak és nők mutatták meg, hogyan is nézett ki testük akkor, amikor anorexiában szenvedtek és akkor, amikor végre kigyógyultak az étkezési zavarukból. Inspiráló fotók. Dr. LifeOrigoTatár Csillát fájdalom gyötri: lehet, hogy műteni kellhttp://www.life.hu/drlife/20190326-tatar-csillat-fajdalom-gyotri-lehet-hogy-muteni-kell.htmlTatár Csillát állandóan fájdalom gyötri, de egyelőre még nem tudja pontosan, mi a probléma oka. Dr. LifeOrigoÍme a gyermekkori diabétesz biztos jeleihttp://www.life.hu/drlife/20190326-ime-a-gyermekkori-diabetesz-biztos-jelei.htmlEgyre nő a cukorbetegek száma világszerte. Ám a betegség már nemcsak az időseket érinti, hanem a fiatalokat, sőt a gyermekeket is. Éppen ezért létfontosságú, hogy a szülők időben felismerjék a gyermekkori diabétesz tüneteit. Dr. Life--Műteni kellene Marcellinát, de ő nem vállalja a beavatkozásthttp://www.life.hu/drlife/20190325-muteni-kellene-marcellinat-de-o-nem-vallalja-a-beavatkozast.htmlMarcellina elárulta, még mindig nem jött helyre a keze azután, hogy tavaly ősszel hatalmasat bukott egy quaddal. Dr. LifeOrigoBeteg a híres magyar zenész, Fekete Jenőhttp://www.life.hu/drlife/20190325-beteg-a-hires-magyar-zenesz-fekete-jeno.htmlJótékonysági koncertet rendeznek barátai a legendás magyar blueszenésznek, Fekete Jenőnek, hogy támogasság anyagilag, ugyanis betegsége miatt nem tud fellépni. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.