Az energiaital zabálhatta fel a tanár nyelvét

Forrás: Shutterstock -
veszély nyelv sav cukor vegyi anyag energiaital tanár egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte sokkoló képet töltött fel egy Facebook-csoportba Dan Royals, az Ázsiában élő ausztrál tanár. Állítja: a napi 6 elfogyasztott energiaital elkezdte felzabálni a nyelvét. 

Hosszú ideje naponta átlag 5-6 energiaitalt ivott Dan Royals, az Ázsiában élő ausztrál tanár. Egy Facebook-csoportba különös fotót töltött fel, amelyen a nyelve látható. A bőr felhólyagosodott rajta, majd elkezdett hámlani.

Fájdalmai voltak a nyelvén a férfinak (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Daily Mail cikke szerint orvoshoz fordult, aki elmondta, hogy az italban lévő sok cukor és vegyi anyagok bizony káros hatással lehetnek a szájüreg egészségére. Bár Dan Royals dohányzik is, azt mondja, annak nincs köze ehhez, hiszen figyel a megfelelő szájhigiéniára.

"Ha ez van a számban, képzeljétek el, mi lehet beljebb" – írta a fotóhoz a tanár, aki szeretné felhívni az ital káros hatásaira a figyelmet.

Ha kíváncsi vagy a fotóra, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.