Vallomás: 200 fiatal pasival randizott a nagymama

Forrás: Shutterstock -
nagymama sugar mommy szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 57 éves nagymama vallott arról, milyen fiatal fiúkkal randizni.

Az 57 esztendős, négygyermekes Gaynor Evans úgy véli, a szerelemnek nincsenek határai, és amióta a második házassága is tönkrement, többnyire olyan fiúkkal randizik, akik még a gyermekeinél is fiatalabbak. Már 200-nál is több ifjú partnere volt, és meg van róla győződve, hogy a 30 év alattiak tartják őt fiatalon.

Gaynornak már négy unokája is van, de ami a magánéletét illeti, nem akar lassítani, és az sem érdekli ha a többi nő elítéli őt.

Nem gondolom, hogy bocsánatot kellene kérnem emiatt. Ez egy életmódválasztás, és én boldog vagyok ettől. Közelítek a 60-hoz, de 30-nak érzem magam. Soha nem csillapodott a szexuális étvágyam, jelenleg is három férfival randizom egyszerre. Nem is szeretnék időt szánni azokra, akik lenéznek amiatt, elárulhatom, hogy a szex egy 25 évessel fantasztikus. Az idősebb férfiakról már gondoskodni kell. A fiatalok azonban csak élvezik az életet, nincs másuk, csak egy bőröndnyi holmijuk. Nem is értem, min csodálkoznak, az idősebb férfiak is fiatal lányokra vadásznak, ez működik fordítva is" – nyilatkozta a Daily Mailnek.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.