Palvin Barbara leves égési sérülés sérülés
Égési sérüléséről posztolt a közösségi oldalára Palvin Barbi.

Palvin Barbi megsérült: a csinos modell ráadásul az ágyban járt pórul. Persze nem kell azonnal rosszra gondolni, csupán forró levest evett, és sikerült azt a combjára öntenie. Így most egy nagy piros folt éktelenkedik a bugyivonala alatt.

Erről képet is posztolt Barbi, és odaírta hozzá mintegy jó tanácsként, hogy ezért ne együnk forró levest az ágyban...

Palvin Barbi megsérült Forrás: Instagram/Palvin Barbi
Vilmos herceg vicces tévedése: Katalint nagybácsinak neveztehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-vilmos-herceg-vicces-tevedese-katalint-nagybacsinak-nevezte.htmlKatalinék boldogan nyilatkoztak a legújabb családtag érkezéséről, Vilmos örömében vicces hibát követett el: nagybácsinak nevezte a feleségét. TV + Sztárok--5 év után kibékült egymással Kárász Róbert és Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190508-5-ev-utan-kibekult-egymassal-karasz-robert-es-tatar-csilla.htmlKibékült egymással Kárász Róbert és Tatár Csilla. TV + Sztárok--Kiss Ramóna a gyermeke születése után most visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-kiss-ramona-gyermeke-szuletese-utan-most-visszater-a-kepernyore.htmlJanuárban hozta világra első gyermekét Kiss Ramóna. Most úgy döntött, hogy visszatér a képernyőre, újra dolgozni kezd. Azt is elárulta, hol láthatják majd a nézők. TV + SztárokOrigoÍgy született meg Harry herceg és Meghan Markle gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-igy-szuletett-meg-harry-herceg-es-meghan-markle-gyereke.htmlKiderült néhány részlet Harry herceg és Meghan Markle gyermekének születéséről. TV + Sztárok--Budapestről posztolt Jason Momoahttp://www.life.hu/sztarok/20190508-budapestrol-posztolt-jason-momoa.htmlMegérkezett hazánkba Jason Momoa, akinek már egy kis budapesti városnézésre is jutott ideje. TV + Sztárok--Détár Enikő együtt játszhatott Patrick Dempsey-vel a Bűn és bűnhődésbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-detar-eniko-egyutt-jatszhatott-patrick-dempseyvel-a-bun-es-bunhodesben.htmlKi ne ismerné a Grace klinika szívtipró sebészét, Patrick Dempsey-t? Détár Enikő pedig abban a szerencsés helyzetben volt, hogy együtt játszhatott a sármos színésszel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.