hangszálgyulladás Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, hangszálgyulladással küzd Majka: betegsége miatt koncerteket is le kellett mondania. Arról is lehetett olvasni, műteni kell, de a zenész elmondta, erről szerencsére szó sincs. 

„Emlékszem a napra, amikor elkezdődött a kálvária. Siófokon voltunk a Media Hungaryn, nagyon-nagyon hideg volt, valószínűleg begyulladt és onnantól kezdve elindult az őrültek háza – mondta el Majka a Blikknek. – Két hétig Amerikában voltam a haverokkal, nyilván ment az italozás Las Vegasban, lecsúsztak a hideg koktélok, ami persze nem segített rajta. Utána pedig esélyem sem volt, hogy hagyjak neki időt a regenerálódásra, mert két hétre kimentünk a családdal Törökországba, ahol a hangom hol eltűnt, hol visszajött és aztán persze, amikor hazajöttünk, már az első koncerten megszívtam” – tette hozzá.

Forrás: tv2

„Az első parkos nap már rotty volt... A másodikat szteroiddal toltam végig, valamivel jobb lett. Nem lehet ezzel mit csinálni, tipikus énekes dolog. A favágó néha az ujját vágja le, ebben a szakmában meg ez van. Ha sok a buli, nagy a kereslet egy produkció iránt, akkor előfordul ilyen” – nyilatkozta, majd hozzátette, azért mondta le sok koncertjét, mert kezelései vannak és pihentetnie kell a hangszálait.

„A nyarat már végignyomjuk így és meglátjuk, hogyan reagál a kezelésekre az ödémás, begyulladt hangszál” – mondta el, valamint azt is, hogy szó sincs műtétről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.