Használt papír zsebkendőt árulnak, hogy akkor betegedhessünk meg, amikor akarunk

Forrás: Thinkstock -
papírzsebkendő betegség orrváladék takony influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő összeget, 79,99 dollárt kér egy Los Angeles-i cég használt, orrváladékkal teli papír zsebkendőkért. Mint mondják, nem a papír zsebkendőt kapjuk a pénzünkért, hanem a jogot, hogy akkor betegedhetünk meg, amikor akarunk.

A Vaev nevű Los Angeles-i cég nem mindennapi árucikkel robbant be a piacra. Használt, orrváladékkal teli papír zsebkendőket lehet tőlük rendelni az interneten keresztül.

A 34 éves alapító, Oliver Niessen elmondta, hogy nemcsak a terméket fizeti meg a vásárló, hanem annak jogát, hogy akkor betegszik meg, amikor akar. Mert nem keveset kérnek a zsebkendőért: 79,99 dollárt, azaz több mint 22 ezer forintot – írja a Fox News.

"Hiszünk abban, hogy az influenzaszezon beköszöntével akkor kell megbetegedned, amikor akarsz és a saját feltételeid szerint. Hiszünk továbbá abban is, hogy az emberi tüsszentést hordozó textil biztonságosabb, mint a tűk vagy a tabletta” – állítja a vezető.

Használt papír zsebkendőt is kaphatunk a pénzünkért Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.