Egy berlini nő repülőbe szerelmes: öt év járás után feleségül menne hozzá

repülő Boeing repülőgép szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A „vőlegény" nem más, mint egy Boeing 737-800-as repülőgép, a menyasszony pedig egy 30 éves nő, akinek saját bevallása szerint már intim kapcsolata is volt a fémóriással.

Michèle Köbke 2014-ben utazott először ezzel a repülővel és már akkor érezte, hogy megtalálta élete szerelmét – írta meg a Mirror. Egy ilyen párkapcsolat nem egyszerű, hiszen ne lehetnek olyan gyakran együtt, mint szeretnének. Michèle csak akkor lehet hozzá igazán közel, amikor vele repül vagy meglátogatja a hangárban, amire eddig még csupán egyszer volt lehetősége.

A 30 éves nő, hogy szerelmét bármikor megélhesse, vett egy üvegszálas modellt, amivel gyakran együtt is alszik, sőt, még néhány eredeti alkatrészét is megvásárolt.

Az első kettesben eltöltött randevúra idén május elsején került sor a hangárban. A nő állítása szerint minden pillanatát kiélvezték: amikor megérintette a szárnyát, Michèle felizgult – szerinte ez a gép legérzékibb része.

A nő Facebook oldalán látható, hogy a kapcsolati státusza „eljegyezve", ami egyértelműen a repülőgéppel való mély kapcsolatát jeleni. Kijelentette, hogy akkor lenne a legboldogabb, ha valóban hozzámehetne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.