Kylie Jenner és legjobb barátnője közös műtétjüket ünnepelték

buli szemműtét műtét Kylie Jenner barátnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az überdögös Kylie Jennerr mindig a figyelem középpontjában van. Néhány héttel ezelőtt számoltunk be Travis Scottal való szakításáról, aztán egy feszülős fekete bőrszerkó miatt került reflektorfénybe, most viszont mellei helyett a szemeire terelődött a hangsúly, Kylie ugyanis megműttette a szemét.

A dögös anyuka folyton megörvendezteti az internet népét egy-egy vakmerően szexi fotóval, amin előszeretettel mutogatja bájait.

Most Kylie és barátnője, Anastasia Karanikolaou egy több mint 10 perces videóval lepték meg követőiket. A lányok lézeres szemműtétre mentek, és napuk minden mozzanatát kamerával rögzítették.

Azt mondanunk sem kell, hogy egy kis cickóvillantás is belefért a kisfilmbe, dehát Kylie már csak ilyen. A sikeres műtétket ugyanis egy óriási party követte, ahol a lányok ugyanolyan rózsaszín,szemet ábrázoló ruhában tündököltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.