Csobot Adél Nyerő páros őszinteség Istenes Bence vallomás idegösszeroppanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig vidám Istenes Bence hosszú évekig komoly lelki vívódásokkal élte a mindennapjait. A műsorvezető őszintén beszélt élete legnehezebb időszakáról.

"Az életünk az elmúlt egy évben annyira kaotikus volt. Nagyon sok dolgot meg kellett emésztenem, átgondolni, megélni, meg kellett érnem bizonyos dolgokhoz.

Volt tavaly egy ideg-összeroppanásom, mert annyi minden történt. Egyszerűen nyugira volt szükségem

–vallotta be Istenes Bence kendőzetlen őszinteséggel D. Tóth Krisztának a Spektrum Home-on vasárnap fél ötkor adásba kerülő Elviszlek magammal című műsorában.

A nagyszájú, folyton poénkódó Bence azt is elárulta, hogy nem volt kiváltó oka az összeomlásának, hanem az elmúlt tizenkét, a médiában eltöltött év alatt felgyülemlett dolgok, elvárások és szerepjátszás vezetett idáig. -írja a Blikk.

"Elkezdtem bezárni, elbújni, falakat felépíteni magam köré, a médiában is. Hogy ne mutassam ki az érzelmeimet, ne sírjak, mert akkor kihasználnak, átvernek, tudják a gyenge pontjaim. A médiában kontroll alatt kell élned a magánéleted is, ezt ne csináld, azt ne mondd. Elkezd az meghatározni, hogy jó fej akarsz lenni mindenkivel. Azt éreztem, hogy feszítenek ezek a dolgok, és ez már nem én vagyok"

Egy tragédia változtatott meg mindent, hiszen miközben második fia, Ádin megszületett, elvesztette szeretett nagypapáját.

"Eljött 2018, amikor megszületett a gyerekem, a nagypapám pedig haldoklott... Ott láttam azt, hogy úristen, ez az élet, innen odáig tart"

Bár Bence előtt hosszú út áll még, hogy újra önmaga legyen, elindult a gyógyulás útján, és már nem érdekli, mit gondolnak mások.

A műsort vasárnap, 16:30-kor láthatják a Spektrum Home on!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.