Völgyesi Gabi fülével csodát tett az akupunktúrás kezelés

Völgyesi Gabi énekesnő gyógymód akupunktúra kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülzúgás kínozta Völgyesi Gabriellát. Az énekesnőre egyik napról a másikra tört rá egy furcsa érzés, amely akkor kerítette hatalmába, amikor teljes csönd volt körülötte. -írja a Blikk.

Elment a fül-orr-gégészetre, ahol koponya MR-t készítettek róla, ellenőrizték a nyaki ereit, a csigolyái állapotát, de elváltozásra sehol nem bukkantak.

"A tudat, hogy este fogom hallani ezt az utálatos zúgó-búgó hangot, ami csak erősödik, ha figyelek rá, beárnyékolta az egész napomat. Aztán

már nappal is meghallottam. Kétségbeestem, hogy ez hova vezet. Erősödni fog a zúgás? Meddig? Nem fogom hallani a gyerekeim hangját? Éreztem, ha ez így folytatódik, beleőrülök"

– írta közösségi oldalán Gabi, aki a gyógyulás reményében még egy pszichológust is meglátogatott, ám szintén nem ért el javulást.

Végül egy több alkalomból álló akupunktúrás kezelés jelentette a gyógymódot Gabi számára.

„A 4. alkalom után szinte tünetmentes lettem... nem tudom más szavakkal leírni, mint hogy 'csodát' tett velem"

– zárta beszámolóját az énekesnő.

Völgyesi Gabi Forrás: Schumy Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.