Megműtötték Kunovics Katinkát: ezért feküdt kés alá

műtét Kunovics Katinka visszér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kunovics Katinka visszér műtéten esett át. Ő maga mesélte el, hogy viselte a beavatkozást.

A Romantik egykori énekesnője rengeteget fogyott az elmúlt időszakban, ám nem ezzel kapcsolatban feküdt kés alá. Visszérműtétet hajtottak végre rajta.

Kunovics Katinka Forrás: Origo

„Maga a műtét egy óra volt, altattak is. Köszönöm, jól vagyok. Most fekszem, ágynyugalomra intettek az orvosok. Persze, járkálhatok, de nem szabad megerőltetni a lábamat. Mindenki ijesztgetett, hogy mennyire fog fájni, de szerencsére nem érzek semmit. Bár az orvosok írtak fel fájdalomcsillapítókat, de nincs rá szükségem. Holnap megyek kötözésre, aztán pedig kompressziós harisnyát kell majd hordanom. Ez öröklött betegség. Csak a fogyásom előtt nem látszott. Igazából régóta halogattam már a beavatkozást. De végre túl vagyok rajta. A baj csupán az, hogy a másik lábamat is meg kell majd csináltatni. Nem úszom meg" - mesélte a Ripostnak Katinka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.