Vérrögöt találtak Dobos Attila szívében: kezeléseket kap

vérrög Dobos Attila kezelés szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérrögöt találtak Dobos Attila szívében.

A 78 esztendős Dobos Attila régóta érezte, hogy valami nincs rendben vele, majd amikor elment kivizsgáltatni magát, az orvosok közölték vele a rémisztő diagnózist: vérrög van a szívében.

Kiderült, hogy súlyos szívbeteg vagyok, ezért átszállítottak a Szent Imre kórházba. Ott megállapították, hogy rendkívül nagymértékű szívgyengeségem van, a szívem nem húzódik össze teljesen. Jártányi erőm sem volt, imbolyogtam. Gyógyszeres kezelést kaptam, és néhány napja a legfontosabb vizsgálat kiderítette, hogy vérrög van a szívemben, amit gyógyszeresen kell feloldani" – mesélte a Borsnak.

Dobos Attila, zeneszerző, táncdalénekes Fotó: Hirling Bálint [origo]

Ezt követően kezdődött meg a vérrög gyógyszeres kezeléssel történő feloldása. Az énekes bízik abban, hogy sikeres lesz a kezelés.

Életveszélyes kezelés, ha nem veszel be egy adag gyógyszert, meghalsz. Most itt vagyok ismét a házamban, jól érzem magam, türelmesen viselem a kezelést."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.