Még mindig nehezére esik a beszéd a koronavírusos sztárfodrásznak

Mustafa Avci koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, koronavírusos lett a sztárfodrász, Mustafa Avci. Hat nappal ezelőtt, amikor az intenzív osztályon lélegeztetőgépre kötötték, azt kérte mindenkitől, imádkozzanak érte: most köszönetet mondott. 

Félmillióan követik a New Yorkban élő sztárfodrász, Mustafa Avci munkásságát. A legnagyobb hírességek járnak hozzá, de az Instagram oldalán is megvillantja frizurakölteményeit. Avci a kijárási korlátozást megelőzően sajnos az utolsó pillanatig dolgozott, így koronavírus-fertőzött lett, intenzív osztályra került, lélegeztetni kellett. Akkor arra kérte a világot, imádkozzon érte.

Avci az elmúlt hat napban a világ minden tájáról tízezer-szám kapott megható üzeneteket Mustafa Avci, mindenki kitartásra biztatta. Úgy tűnik, jobban is van, de még nem gyógyult: zihálva mondott ksözönetet az érte aggódókért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.