Morbid hangfelvétel került elő Johnny Deppről: "Nem találom az ujjat"

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
vita műtét Johnny Depp ujj veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban látott napvilágot egy hangfelvétel, amit Johnny Depp megcsonkított ujjának megmentése közben készítettek -írja a Ripost.

A sztárvilág egyik legzűrösebb ex-házaspárja, Johnny Depp és Amber Heard még 2016 nyarán döntöttek a válás mellett, mégis a mai napig bíróságra járnak. A színész tavaly például azért perelte be exét, mert Amber bántalmazta őt, a volt feleség viszont azt állítja, hogy ő az áldozat.

A koronavírus-járvány előtti utolsó tárgyaláson előkerült egy morbid hangfelvétel, amit akkor készítettek, amikor Johnny levágott ujjbegyét próbálta visszavarrni a sztár magánorvosa és az asszisztense. A hanganyag felkerült az internetre is, és

tisztán hallani rajta, ahogy a doktor pánikba esve kiabál, hogy nem találja a levágott ujjdarabot, mert minden tiszta vér.

Végül az ujj előkerült, Deppnek pedig a kórházban visszavarrták az ujját, bár a sérülés nyoma a mai napig látszik. A történtekről a színész először azt hazudta az újságíróknak, hogy odacsukta az ujját egy ajtóval az ötödik Karib-tenger kalózai film forgatása közben. A valóság azonban nem ennyire "szép", Johnny Depp ujja ugyanis egy vita hevében sérült meg, amikor Amber a márvány bárpulton támaszkodó férje kezére csapott egy vodkásüveggel.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.