„Ruhát le, maszkot fel” – ezzel a szlogennel nyitott a sztriptízbár

Amerika Maszk sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikában is elkezdhettek kinyitni az éttermek, bárok és bizony a sztriptíz klubok is. Ám a vetkőzés közben is ügyelni kell a biztonságra!

Az Egyesült Államokban 90 ezer ember halt meg a koronavírusban, és 1,5 millióan fertőződtek meg. Ám már ott is elkezdték újraindítani az életet, kinyithattak az éttermek és a bárok természetesen szigorú szabályok mellett. Sőt, egy sztriptízklub sem akarta tovább húzni a nyitást. A maszk viselése ott is kötelező, de minden más ruhadarabtól meg lehet szabadulni.

A The Den nevű bár „Maszkot fel, ruhát le" szlogennel nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. A tulajdonosa, Kim Chavez a The Sunnak elárulta, a testi érintkezés nem tilos, de a maszk és a kézfertőtlenítés kötelező.
Hozzátette, vannak aggodalmai, de úgy érezte, jó döntés, ha megnyitnak, hiszen a környező bárok is megtették, és nem szerette volna, hogy az alkalmazottak még tovább munka nélkül maradjanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.