Újabb műtéten esett át Karda Bea: "Pokoli fájdalmak kínoztak évek óta"

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea műtét egészség fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karda Bea nehéz időszakon van túl. Januárban másodszor távolítottak el rosszindulatú daganatot a melléből, nem rég pedig a lábát kellett megoperálni.

Karda Bea az utóbbi hónapokban kétszer is kés alá feküdt: év elején eltávolították a melléből a 13 év után visszatérő rákos szöveteket, nem rég pedig egy makacs ideggyulladás miatt kellett megoperálni a lábát.

Az énekesnő nehezen viselte, hogy állandóan fáj a lába, ezért úgy döntött: nem halogatja tovább a műtétet.

„Tényleg pokoli fájdalmak kínoztak évek óta és elképzelni sem tudták az orvosok, hogy mi lehet a baj. Néha lábra állni is alig tudtam, de fellépést nem mondtam le soha.

Olyan voltam, mint egy bohóc, aki a mosolyra mázolt maszkja alatt zokog. Abból, hogy mennyire szenvedtem, a közönség soha semmit nem vett észre.

Csak a férjem, Laci tudta, hogy min megyek keresztül. Ő volt az, aki a koncertek után félreállt az autóval és megölelt, amikor elszállt belőlem a színpad és a közönség adta adrenalin és sírva fakadtam a fájdalomtól" – mesélte Bea, aki két hete feküdt kés alá.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

Beának még kicsit fáj a műtét helye, de ez a fájdalom semmi ahhoz képest, amit előtte érzett.

„Most még egy hétig nem szabad erőltetnem magam, de aztán már fokozatosan terhelhetem a lábamat.

Először csak a boltig megyek majd el, aztán a közeli Vérmezőn teszek hosszabb sétákat, végül pedig otthon perdülök majd táncra, hogy formába hozzam magam augusztusra, hiszen akkorra már vállaltam fellépéseket, vagyis újra együtt bulizhatunk!"

-árulta el az énekesnő a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.