Súlycsökkentő műtét szövődményeibe halt bele egy 209 kg-os nő

Forrás: TLC -
halál műtét súlycsökkentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Coliesa McMillian idén márciusban szerepelt a TLC Élet 250 kiló felett című reality-műsorában. Miután bemutatták a történetét bemutatták, elhatározta, hogy súlycsökkentő műtétnek veti alá magát. Noha ezt az orvosok egyáltalán nem javasolták, hiszen nem adott le elegendő súlyt. Ennek ellenére elvégezték rajta a beavatkozást áprilisban. Sajnos azonban a szakértők aggodalma jogosnak bizonyult, az asszony belehalt a beavatkozásba.

A nő több mint 290 kilogramm volt, a 41 éves, négygyermekes édesanya, a lányai kedvéért döntött úgy, hogy ideje felhagynia a mértéktelen falással, és új életet kezd. A fogyasztó műtét szövődményei miatt azonban kómába került, kedden pedig elhunyt - írja a Bors.

Súlycsökkentő műtét szövődményeibe halt bele egy 209 kg-os nő, Coliesa McMillian Forrás: TLC

Az operáció közben vérmérgezést kapott, és intenzív osztályra került, ahol mesterséges kómában tartották. Coliesa állapota javulni kezdett, azonban hiába fogyott 70 kilót a teste mégis feladta a küzdelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.