Benkő László már nem volt magánál az utolsó napjaiban

Fotó: Life.hu -
Kóbor János gyász Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János szerint Benkő László tudta, hogy már nem fog kijönni a kórházból. Az Omega zenésze az utóbbi két hétben már nem igazán fogta fel, mi történik körülötte, az utolsó napokban pedig egyáltalán nem volt magánál.

Évekig küzdött különböző egészségügyi problémákkal Benkő László. Úgy tűnt, a májrákot sikerült legyőznie, de egyéb problémák jöttek elő utána. Majd nem rég kiderült, áttétek keletkeztek a tüdejében. Állapota rohamosan romlani kezdett.

Benkő László már nem volt magánál utolsó napjaiban. Fotó: Life.hu

„Amikor múlt héten Laci bekerült a kórházba, sejtettük, hogy nagy a baj, érzetük, hogy ez a helyzet most más, mint korábban volt. Mindig összeszedte magát és küzdött. Legbelül bizakodtunk, hogy meg tudják menteni az orvosok, de aztán kiderült, hogy a rák drasztikus módon elhatalmasodott a szervezetében és durva áttét alakult ki a tüdején. Végül ez vitte el" – mesélte a Ripostnak Kóbor János, aki szerint Benkő tudta, hogy már nem jöhet ki a kórházból.

„Ha azt kérdi tőlem, hogy Laci tudta-e, hogy meg fog halni, a válaszom, igen. Tudta, hogy már nem fog kijönni a kórházból. Az utóbbi két hétben nem nagyon fogta fel, a történéseket, de a halála előtti 3 napban egyáltalán nem volt már magánál. Nem érzett semmit, csak elment"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.