Müller Péter: Ez a legmélyebb kapcsolatokhoz vezető út

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség megértés beletörődés Müller Péter szeretet magazin elismerés megbocsátás heti útravaló megismerés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 464. rész.

Az érzés nem elég, a szimpátia sem elég. Meg kell ismerni a másikat, föl kell fedezni, mint egy távoli, idegen bolygót, s amikor már ismerős, meg kell érteni, hogy miért ilyen. Itt, a megértésben már elnézés is van, megbocsátás is, csodálkozás is, sajnálat is, elismerés is, ámulat is, elfogadás is, beletörődés is... Ekkor közel kerülhet hozzád a másik, és megenged neki, hogy ugyanezt tegye ő is veled. Megengeded, hogy beléd bújjon, s ha fázik, lakjon benned, vagy te benne. Ekkor már mindegy.

"Meg kell ismerni a másikat, föl kell fedezni, mint egy távoli, idegen bolygót, s amikor már ismerős, meg kell érteni, hogy miért ilyen." Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.