Berki Krisztián is elkapta a koronavírust

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Catalin Soare -
koronavírus fertőzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián, olimpiai bajnok tornász a LifeTV Ébredj velünk! című műsorának online vendége volt, ahol többek között a visszavonulásáról, illetve a koronavírussal megfertőződéséről beszélt. 

Berki Krisztián 32 év aktív sportolói lét után visszavonult, és ahogy ő fogalmazott, újra éli a gyermekkorát. A sportoló, aki nemrég töltötte be a 36. életévét úgy érzi, belül még mindig nem idősebb 18-nál, sajnos azonban kívülről ez már másképp tűnik.

Arról is szó esett, hogy ők is megfertőződtek a koronavírussal - először a felesége, majd ő is pozitív tesztet produkáltak.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Catalin Soare

"Igen, hát múlt hét szerda reggel csináltunk egy gyorstesztet, nekem az negatív lett, a feleségemé pozitív. Viszont pénteken csináltattunk egy PCR tesztet, és mind a ketten pozitívan vagyunk, úgyhogy most újraindult a stopper óra, és 10 nap karantén ismét" - fejtette ki Krisztián. Azt mesélte, a feleségének láza is volt, de szerencsére már elmúlt, ő pedig arcüreggyulladáshoz hasonló tünetekkel küzd, de összességében jól vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.