Csak egy zúzódásnak tűnt, kiderült, hogy halálos beteg a fiatal lány

Forrás: Shutterstock -
tüdő betegség utáni vágy rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak a csodában bízhat a 25 éves fiatal nő, aki eleinte csak egy duzzanatra lett figyelmes a lábában, majd kiderült, hogy rákos, és már a tüdejére is átterjedt a betegség.

Geeta Patel éppen elkezdte volna közös életét a férjével, már meg is vásárolták első otthonukat, amikor olyan történt a fiatal lánnyal, amire sosem gondolt volna.

A 25 éves nő egy apró duzzanatot talált a lábában, nem is sejtette, hogy súlyos beteg. Pedig kiderült, hogy a rák egy ritka fajtájában szenved, ami ráadásul gyógyíthatatlan.

„Kiderült, hogy alveoláris lágyrész szarkómám van, ami egy igen ritka daganatos betegség. Sajnos a rákos sejtek már mindkét tüdőmre átterjedtek, és már a műtét sem segít" – árulta el a lány a Teesside Live-nak.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A lábában lévő daganatot eltávolították, és 30 sugárkezelést és immunterápiét is előírtak neki, hogy a tüdejében zsugorodjanak a tumorok. Ám a rákbetegsége már visszafordíthatatlan.
Geeta szeretné felhívni mindenki figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, hiszen így sokszor megelőzhető a baj.

„Én körülbelül egy éven át köhögtem, de eszembe sem jutott, hogy ezzel - ha három hét alatt sem szűnik meg - orvoshoz kell vele fordulni. Nekem már csak a csoda maradt, de talán létezik az a csoda, ami segít rajtam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.