Durva: Ki kellett húzni Young G legelső fogát - Videó

foghúzás videó Young G rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva videót osztott meg a közösségi oldalán Young G, azaz Rácz Béla, amelyben megmutatja, hogyan húzták ki a legelső fogát. 

A népszerű rapper hosszú ideje küzd komoly ízületi fájdalmakkal, rengeteg orvosnál járt már, kivizsgálásra ment el, de eddig nem sikerült megtalálni a probléma forrását. A sok szteroidtartalmú gyógyszertől, amiket az utóbbi időben kapott, némi súlyfelesleget is magára szedett Béci.

Bár már több fogorvosnál is megfordult a rapper, a legutóbbi, akinél járt, úgy gondolja, hogy az egyik első foga felelős a problémáért, így nemrég ki is húzták azt.

Béci közösségi oldalán osztott meg a folyamatról egy videót. A rapper abban bízik, hogy tényleg sikerült megtalálni a baj forrását és hamarosan megszabadulhat a sok gyógyszertől és nekiállhat újra sportolni is.

"Kihúzták az első fogamat! 4,5 éve keseríti meg az életemet az ízületi problémám és lehet, hogy találtunk egy góc pontot a fogaimnál! Gondoltam megosztom veletek a folyamatot és nagyon bízom benne, hogy ezzel megoldódik a problémám"

- olvasható a rapper bejegyzése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.