Nem volt nyilvántartásban, mégis hamarosan megkapja az oltást Tarján Zsófi

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Tarján Zsófia vakcina védőoltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi szerette volna minél előbb megkapni a koronavírus elleni védőoltást, csakhogy nem volt nyilvántartásban. Ám hamarosan sorra kerül, már megvan az időpontja.

Tarján Zsófi nem beteges típus, éppen ezért azt sem tudta, tulajdonképpen, melyik háziorvoshoz van bejelentkezve. Viszont szerette volna minél hamarabb megkapni a koronavírus elleni vakcinát valószínűleg inzulinrezisztenciája miatt. Ám kiderült, nincs a nyilvántartásban. Szerencsére azonban sikerült megoldani a helyzetet.

Tarján Zsófi hamarosan megkaphatja a koronavírus elleni védőoltást. Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

"10 éve nem jártam a háziorvosomnál. Azt hittem, átjelentkeztem. Akinél hittem, hogy be vagyok jelentve sem jártam sok éve, nem vagyok beteges szerencsére. Mindketten külön foglalkoztak az ügyemmel: kiderült, hogy nem vagyok nyilvántartásban, meg lett nézve, le lett ellenőrizve és szóltak. A másik háziorvos is felhívott, hogy készítsek labort, hogy oltásra tudjon küldeni. Már meg is van az időpont. Nem jutok szóhoz! Nem vagyok vallásos, de most ez jön: ha létezik, a jó Isten áldja meg az összes egészségügyi dolgozót! Nagyon megérdemlik!!! - írta Zsófi a Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.