kínai vakcina védőoltás Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkapta a koronavírus elleni védőoltást Nyertes Zsuzsa, a kínai vakcinával lett beoltva. Elárulta, ő kifejezetten örül neki.

Nyertes Zsuzsa már a második védőoltást is megkapta a kínai vakcinából. Sokan kételyekkel fogadták a keleti oltóanyagokat, ám ő kifejezetten örül neki.

„Mindenki nagyon ellene volt a kínainak és az orosznak, de mivel gyerekkorunkban is ilyen alapú oltásokat kaptunk, én boldog voltam, amikor a kínait kaptam. A háziorvosunk megerősített benne, hogy a kínai a mutáns vírusok ellen is véd. Teljes biztonságban érzem magam" - mesélte a színésznő a Ripostnak. Már édesanyja, párja és anyósa is megkapta a védőoltást, így biztonságban van a családja.

Nyertes Zsuzsa a kínai vakcinával lett beoltva. Forrás: TV2

A sztár arról is mesélt, bízik benne, hogy júliusban már színpadra állhat, de addig is igyekszik lefoglalni magát.

„A főzésbe vezetem le a plusz energiáimat. Mindennap tornázgatok, de rám pattant 1-2 kilót, de jön a jó idő, mire a színpadra kerülök, a nézők a régi Nyertes Zsuzsát látják majd a színpadon. Múltkor felvettem a farmeremet, hát... kötözött sonkának éreztem magamat, de ez legyen a legnagyobb problémám„

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.