"Hatalmas volt, már teleszívta magát vérrel” - pár centire az agyától csípte meg a népszerű műsorvezetőt egy kullancs

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika orvos Nyár kullancscsípés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika számára nem indult jól a nyár, ugyanis egy forró, meleg napon megcsípte egy kullancs, nem is akárhol, pár centire az agyától. 

"Teljesen véletlenül vettem észre, hogy van valami a fejbőrömön. Először azt hittem, valami kiütés vagy anyajegy, nem is lehetett rendesen látni, mert eltakarta a sok haj" - mesélte a TV2 műsorvezetője.

"Végül rájöttem, hogy egy kullancs, de nem mertem kiszedni. Elmentem orvoshoz, aki eltávolította.

„Hatalmas volt, már teleszívta magát vérrel" – Vámos Erika agyától pár centire fészkelte be magát egy kullancs Forrás: Facebook/Erika Vámos

Hatalmas volt, már teleszívta magát vérrel, jó pár napja ott lehetett, mindössze pár centire az agyamtól.

Félelmetes volt látni ezt a hatalmas kullancsot. Most kétnaponta kell visszamennem, hogy megnézze az orvos a csípés helyét, ugyanis fennáll a Lyme-kór veszélye, ezért nem szabad félvállról venni mindezt. Igazából eddig voltam nagyon szerencsés, hogy nem csípett meg kullancs, de remélem, most sem lesz baj" - árulta el a Blikknek Erika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.